Sepet

Kullanıcı Profili

fairy_tail (4944)

Bu Nedir?

Bu rozet, cep numarasını onaylatan kullanıcılara verilir. Siz de cebinizi onaylatın, rozetiniz olsun.

Bu Nedir?

Bu rozet GittiGidiyor'da kayıtlı adresi bulunan kullanıcılara verirlir.

Profil Açıklaması:
Bu kullanıcı henüz kendisi hakkında bilgi girmemiştir.

Bu kullanıcı son 12 ayda 14 değerlendirmede %77 olumlu puan aldı.

?
Profil yüzdesi nasıl hesaplanır?

Profil yüzdesi, kullanıcıların yapmış oldukları işlemler (alım-satım) sonunda diğer kullanıcılardan aldıkları olumlu puanların, olumlu ve olumsuz puanların toplamına bölünmesiyle elde edilir.

Nasıl Hesaplanır

Örnek: 100 olumlu, 4 olumsuz puan almış bir kullanıcının profil yüzdesi %96 olarak hesaplanmaktadır:

100 / (100 + 4) = %96

Detaylı Satıcı Değerlendirme (Tüm satışlar)
Kriterler
Ortalama Puanı
Değerlendirilme Adedi
alınan yorumları görüntüle

MANGO ETEK PANTALON CEKET 3 lü TAKIM 44 BEDEN

Çok teşekkür ederim.

 fairy_tail: ben tşk ederim güzel günlerde kullanın 01/04/2016

askin ( 3183 )

27/03/2016

MANGO ŞIK PANTOLON ** 36-38-42 * BEDAVAAA

Çok teşekkür ederim.

 fairy_tail: ben tşk ederim güzel günlerde kullanın 28/03/2016

askin ( 3183 )

27/03/2016

MANGO PARILTI JEANS KOT PANTALON 38-40-42-44

Çok teşekkür ederim.

 fairy_tail: ben tşk ederim güzel günlerde kullanın 28/03/2016

askin ( 3183 )

27/03/2016

MANGO JEANS PANTALON * 36-38-40-42-44 *10 TLLLLL

Çok teşekkür ederim.

 fairy_tail: ben tşk ederim güzel günlerde kullanın 28/03/2016

askin ( 3183 )

27/03/2016

MANGO GERÇEK KUZU DERİ PANTOLON * S *

Çok çok güzel bir pantalon hem spor ayakkabıyla giy hem topuklu giy.ister yüksek bel olarak kullan ister düşük bel olarak kullan.deri de kaliteli.tarzli bayanlara tavsi ediyorum.satıcıya ilgilendiniz için ayrıca tesekkur ediyorum

 fairy_tail: ben tşk ederim güzel günlerde kullanın 28/03/2016

MANGO ZIMBALI TARZ GERÇEK DERİ CEKET * S *

Ürününüz bir harika.. Orjinal deri ceket be tam da fotoğrafta göründüğü gibi geldi.ilk defa gitti gidiyordan alışveriş yaptım çok memnun kaldım. İlginize içtenlıkle teşekkür ederim.

 fairy_tail: Ben tşk ederim her zaman beklerim güzel günlerde kullanın 09/03/2016

esra_duman ( 15 )

07/03/2016

MANGO ÖZEL TASARIM MUHTEŞEM ELBİSE * L * SON

 fairy_tail: tşk ederim güzel günlerde kullanın 01/03/2016

esingungor ( 12 )

24/02/2016

MANGO ÖZEL TASARIM BODRUM ELBİSESİ * - M * SON

 fairy_tail: tşk ederim güzel günlerde kullanın 01/03/2016

esingungor ( 12 )

24/02/2016

MANGO ŞIK PANTOLON ** 36-38-40-42 * BEDAVAAA

 fairy_tail: tşk ederim güzel günlerde kullanın 01/03/2016

esingungor ( 12 )

24/02/2016

MANGO KADİFE BÜSTİYER * S - M * INDİRİMDEE

 fairy_tail: tşk ederim güzel günlerde kullanın 01/03/2016

esingungor ( 12 )

24/02/2016

MANGO GERÇEK KUZU DERİSİ ELBİSE * M - L * SON 2

Teşekkürler

 fairy_tail: ben tşk ederim güzel günlerde kullanın 18/02/2016

arzujo ( 3370 )

18/02/2016

MANGO TARZ GERÇEK DERİ CEKET *M - L * SON 2 TANE

Mükemmel bir ceket, çok güzel. Birazcık bol olmasına üzüldüm ama giyecegim yine de vazgecmek istemiyorum.

 fairy_tail: tşk ederim güzel günlerde kullanın 11/02/2016

agkidd ( 312 )

10/02/2016

MANGO KADİFE ŞIK BÜSTİYER * S-M-L * İNDİRİMDE

 fairy_tail: tşk ederim güzel günlerde kullanın 11/02/2016

pink_worldd ( 198 )

09/02/2016

MANGO KADİFE BÜSTİYER * S - M * INDİRİMDEE

Çok teşekkür ederim.

 fairy_tail: Ben tşk ederim güzel günlerde kullanın 31/01/2016

askin ( 3183 )

30/01/2016

MANGO ÇALIŞAN BAYANLAR İÇİN ELBİSE * S-M-L *

Çok teşekkür ederim.

 fairy_tail: Ben tşk ederim güzel günlerde kullanın 31/01/2016

askin ( 3183 )

30/01/2016

MANGO TARZ GERÇEK DERİ CEKET * M - L -XL *

Guzel bir mont, tesekkur ederiz.

 fairy_tail: Ben tşk ederim güzel günlerde kullanın 21/01/2016

fgurell ( 171 )

19/01/2016

MANGO GERÇEK DERİ ETEK * 38-40 - 44 *

 fairy_tail: tşk ederim güzel günlerde kullanın 06/01/2016

skuloglu ( 985 )

04/01/2016

ÖZEL SATIŞ

 fairy_tail: tşk ederim güzel günlerde kullanın 06/01/2016

sevkavuk ( 2402 )

30/12/2015

Puan / Yorum Değiştirme

İsteğiniz alıcıya iletildi.

Alıcı, 15 gün içinde istediğiniz değişikliği yaparsa sizi e-posta ile bilgilendireceğiz. Değişiklik yapılmamışsa puanınız ve yorumunuz aynı kalır.

Fotoğrafınızı kaldırmak istediğinize emin misiniz?

Bu işlemi onaylarsanız fotoğrafınız profil sayfanızdan kaldırılacaktır.